Wat maakt de Fitgirl Foodtruck zo speciaal?

De Fitgirl Foodtruck staat bekend om haar gezonde en smaakvolle gerechten. Maar wat maakt deze foodtruck nu echt uniek? Hier zijn enkele hoogtepunten:

  • Versheid: Alle ingrediënten zijn vers en zorgvuldig geselecteerd om voedzame maaltijden te creëren.
  • Variatie: Van salades tot wraps, de menukaart biedt voor ieder wat wils, met altijd een gezonde twist.
  • Flexibiliteit: Of het nu gaat om een festival, bedrijfsevenement of privéfeest, de Fitgirl Foodtruck past haar aanbod naadloos aan op de gelegenheid.

Ontdek het menu

Het menu van de Fitgirl Foodtruck is divers en biedt voor elk wat wils. Een kleine greep uit het aanbod:

  • Voedzame pastasalades: Rijk aan groenten, gezonde granen en eiwitten.
  • Smoothies: Boordevol vers fruit.
  • Gezonde snacks: Perfect voor een snelle, voedzame boost.

Fitgirl Foodtruck @ jouw festival, evenement, toernooi, bruiloft, bedrijf of gewoon aan huis? Er zijn enorm veel mogelijkheden en wij zijn flexibel om mee te denken. Mail ons om de mogelijkheden te bespreken: info@fitgirlfoodtruck.nl

Vitaliteitsprogramma / workshop voor bedrijven en scholen

Samen sterk tegen overgewicht: ontdek het ultieme nieuwe vitaliteitsprogramma van Fitgirl Foodtruck & Skip the Cookie 🍽

 

Recentelijk stuitte ik op een artikel dat me nogal bezorgd maakte. Een nieuw record in Nederland, en helaas niet een om trots op te zijn. Het aantal mensen met obesitas heeft een historisch hoogtepunt bereikt. In 2023 had maar liefst 15,7 procent van de Nederlanders boven de 20 jaar obesitas, het hoogste percentage ooit gemeten. Schrikbarend is ook dat ruim de helft, 51 procent, van alle Nederlanders vanaf 20 jaar kampt met overgewicht. Ter vergelijking: in de vroege jaren 80 was dit nog 33 procent.

 

Maar wat kunnen we hieraan doen? Wij, van Fitgirl Foodtruck (gezond eten op locatie) en Skip the Cookie (Personal Training & Leefstijlcoaching door Anke IJsveld), bieden een helpende hand met ons nieuwe vitaliteitsprogramma voor scholen en bedrijven. Een uniek concept waarin alle aspecten van vitaliteit samenkomen.

 

Een kijkje in ons vitaliteitsprogramma:

Ons programma is ontworpen om op een leuke en interactieve manier bewustwording en verandering te stimuleren. Het bestaat uit:

 

Fase 1 Kennis: Een gezondheidsquiz met vragen over voeding, mindfulness/yoga, trainen, en dagelijkse beweging.

 

Fase 2 Training: Een half uur durende High Intensity Training.

 

Fase 3 Rust: Een korte meditatie om even helemaal tot rust te komen.

 

Fase 4: Voeding: Afsluitend verzamelen we bij de Foodtruck voor een gezamenlijke maaltijd, waarbij je ook praktische voedingstips krijgt.

 

De twee uur durende workshops zijn inmiddels al op de vrijdagen tot 19 april bij verschillende scholen in Zevenaar ingepland. Daarna hebben wij weer mogelijkheden.

 

Waarom meedoen aan ons vitaliteitsprogramma? Deelnemen aan ons programma biedt meerdere voordelen:

- Verhoogd bewustzijn over gezondheid en welzijn.

- Praktische tips die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven.

- Een leuke en interactieve manier om samen te werken (teambuilding) aan een gezondere levensstijl.

 

Jouw school of bedrijf ook vitaal? Ben je geïnteresseerd om dit vitaliteitsprogramma ook naar jouw school of bedrijf te brengen? Neem dan contact op via info@fitgirlfoodtruck.nl. Samen maken we Nederland weer een stukje gezonder. Laten we de strijd tegen overgewicht/obesitas aangaan en zorgen voor een vitale toekomst voor iedereen. 😍