Ben jij op zoek naar een tijdelijk verkooppunt/promotiewagen/ mobiele stand/ trailer voor een evenement of heb je zelf een leuk concept maar geen foodtruck? Wij verhuren de foodtruck (zonder personeel) ook aan andere partijen.

Maak je merk levendig met brand activation

Brand activation is meer dan een marketingterm; het bouwt een diepe connectie tussen jouw merk en je doelgroep. In een wereld vol reclame, moet je opvallen. Maar hoe zorg je dat jouw merk niet alleen gezien, maar ervaren wordt? Creëer unieke, memorabele ervaringen die jouw merk tot leven brengen met onze foodtruck op je volgende event.

De kracht van een foodtruck voor jouw merk

Een promotiewagen is een rijdend billboard. Het biedt kansen om:

  • Direct contact met je doelgroep te hebben
  • Een onvergetelijke merkervaring te creëren
  • Producten uniek te presenteren

Met jouw logo of boodschap op de wagen, maak je van elke locatie een promotiekans. Of je nu een product lanceert of je merk zichtbaarheid wilt geven, een foodtruck biedt de nodige flexibiliteit en zichtbaarheid.

Een event vullen met leven en kleur

Een event is ideaal om jouw merk te promoten. Met de juiste invulling zorg je voor:

  • Een interactieve ervaring
  • Directe feedback en engagement
  • Een boost in verkoop en merkbekendheid

Of je kiest voor een foodtruck, mobiele stand, of verkoopwagen, het belangrijkste is dat de ervaring bij jouw merk past. Door creatief te zijn met inrichting en activiteiten, maak je jouw event onvergetelijk. Wij kunnen hierbij helpen door meer vulling te geven aan je event met de Fitgirl Foodtruck :) 

 

- Prijs: €200 euro ex BTW per dag 

- Brengen en halen naar locatie: 0,50 ex BTW per km (standplaats is Zevenaar)

- Branding: eigen huisstijl makkelijk toe te voegen

- Inclusief: RVS werkbanken en opbergvakken, aluminium antislipvloer, 230V stroom aansluiting, 8 geaarde stopcontacten, zekeringenkast (2 groepen), vier stabilisatie poten, deur met slot, TL verlichting, wasbak

- Inclusief: krijtbord achterwand waarmee je er helemaal je eigen ding van kunt maken

- Beperkte beschikbaarheid qua dagen